nº 157
Gener 2017
Castellano/Català
Internet
Google crearà en els propers mesos un índex específic per a mòbils, que serà el principal a partir d'ara per al cercador.
Social Media
Facebook ha començat a vendre anuncis en televisions connectades, tipus Apple TV i Roku, a través de la xarxa de publicitat de la companyia
Mobile
Gairebé un 40% d'usuaris espanyols ha descarregat vídeos des del seu mòbil almenys un cop durant el juny de 2016, fet que suposa un increment del 5% respecte a l'any anterior.
Audiències

Antena 3 lidera el desembre desbancant Telecinco. Les campanades de La 1 i la sèrie d'Antena 3 'Velvet' el més vist del mes. Descendeix el consum de televisió.

El futur de les compres
La companyia eBay Australia, al costat dels magatzems australians Myers han creat una nova forma de comprar gràcies a la realitat virtual.
Sincronitzats
Samsung ha inventat el primer capell de natació que incorpora tecnologia de vibració per avisar al nedador cec que ha arribat a l'extrem de la piscina.
Marcador a zero
Amb l'objectiu d'eradicar la violència domèstica, l'Institut Nacional de Dones de Costa Rica va idear una campanya en la qual es va situar un segon marcador durant els partits de futbol, el de denúncies de maltractaments rebudes durant la retransmissió esportiva.
www.focusmedia.es
Per a qualsevol suggeriment o consulta pot escriure'ns a: info@focusmedia.es