nº 155
Novembre 2016
Castellano/Català
Internet

Google està introduint extensions d'ubicació i el mesurament de les visites a botiga a la Xarxa de Contingut de Google, per tancar el cercle entre publicitat online i vendes offline.

Social Media
La plataforma de música Spotify ha llançat a nivell global Programmatic Audio, donant un pas més en el seu repte de fer que totes les seves experiències publicitàries estiguin disponibles de forma programàtica.
Mobile
L'app Waze introdueix una nova funcionalitat en el seu servei d'anuncis, els Favourite Brands, que s'uneix als ja clàssics pins, arrows i banners.
Audiències
Telecinco lidera el mes d'octubre, si bé Antena 3 retalla distàncies. La classificació per al Mundial i la Champions, així com el concert d'OT va ser el més vist del mes.
Què diria Rembrandt?
Mitjançant la tecnologia i utilitzant complicats algoritmes de reconeixement facial, ING ha estat capaç de reproduir la tècnica de l'il·lustre pintor.
Els suecs, ambaixadors del seu país

Per promocionar el seu país, Swedish Tourist Association ha recorregut als millors ambaixadors, els propis ciutadans que responien qualsevol trucada d'estrangers per conèixer millor el país.

Cibercrim
El líder en seguretat digital Norton va crear un documental sobre el fosc món d'Internet centrat en la ciutat més perillosa en el món online: Hardkerville.
www.focusmedia.es
Per a qualsevol suggeriment o consulta pot escriure'ns a: info@focusmedia.es